Vanligaste frågorna
Jag har skapat ett användarkonto, hur kopplar jag ihop med någon?
Jag har skapat ett användarkonto, hur kopplar jag ihop med någon?
Elin Westerberg avatar
Skrivet av Elin Westerberg
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Syftet med Gimi är att barn ska lära sig hantera pengar. För att kunna lära sig så behöver man öva, gärna tillsammans med sina föräldrar. I Gimi-appen kan barn exempelvis skapa sparmål, utföra sysslor och göra lektioner på temat privatekonomi, medan föräldrar exempelvis kan schemalägga vecko- eller månadspeng, ge ut sysslor och få tips på lärorika aktiviteter man kan göra med sina barn. Därför behöver föräldrar och barn ha sina egna användarkonton i appen, och det är nödvändigt att koppla ihop sina konton med varandra.

Hur föräldrar får kopplar ihop med barn:

I denna guide kommer vi att förklara hur man bjuder in ett barn som inte redan har ett användarkonto i Gimi.

1. Gå till startsidan och klicka på knappen "Lägg till barn".

2. Välj "Skapa ett konto åt mitt barn". (Om ditt barn redan har installerat appen och skapat sitt eget konto, välj "Mitt barn har redan ett konto".)

3. Ange ditt barns namn.

4. Ange ditt barns ålder.

5. Bjud in ditt barn via SMS eller e-post. Detta kommer att vara ditt barns inloggningsuppgifter till Gimi-appen. Om ditt barn inte har ett telefonnummer eller e-postadress, läs här.

När du har slutfört stegen ovan kommer en inbjudningslänk att skickas till ditt barns telefonnummer eller e-postadress. Ditt barn bör installera Gimi-appen med den här länken och sedan logga in med samma e-postadress eller telefonnummer som du bjöd in dem med.

Hur barn kopplar ihop med föräldrar:

1. Gå till startsidan och klicka på knappen "Bjud in en förälder".

2. Bjud in din förälder. Du kan välja SMS, e-post eller QR-kod

3. En inbjudningslänk kommer att skickas till din förälders telefonnummer eller e-postadress.