Jag har skapat ett barnkonto, hur kopplar jag ihop med en förälder?
Jag har skapat ett barnkonto, hur kopplar jag ihop med en förälder?
Elin Westerberg avatar
Skrivet av Elin Westerberg
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att komma igång med Gimi måste din mamma eller pappa också skapa ett konto i Gimi. Sedan kan ni koppla ihop era konton och komma igång med appen. Så här kan du bjuda in en förälder:

1. Gå till startsidan och klicka på knappen "Bjud in en förälder".

2. Bjud in din förälder. Du kan välja SMS, e-post eller QR-kod

3. En nedladdningslänk kommer att skickas till din förälders telefonnummer eller e-postadress.