Mitt barn har inte telefonnummer eller epost, hur kan vi göra då?
Mitt barn har inte telefonnummer eller epost, hur kan vi göra då?
Felicia Hansback avatar
Skrivet av Felicia Hansback
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att komma igång med Gimi behöver ditt barn ha ett eget inlogg. Av säkerhetsskäl skickar vi en unik kod till deras epost eller telefonnummer för att bekräfta deras identitet.

Så här kan du hjälpa ditt barn komma igång.

Skapa en epostadress för ditt barn:

Detta brukar gå snabbt. Det finns lite olika tjänster som erbjuder epostkonton. Vi rekommenderar Google Gmail. Kom igång med Gmail

Låna från en familjemedlem:

Använd ett telefonnummer eller en epost som tillhör någon i familjen som inte använder Gimi. Eller en extra epost som du som förälder har. Den unika inloggningskoden kommer skickas dit.

Dela din egen epost med ditt barn:

Om du vill att din epost ska vara inlogg även för ditt barn kan du skapa ett alias.

Så här gör du: När du ombeds skriva in epostadress, börja skriva din egen. Efter ditt namn, men före @, lägger du till ett '+' följt av det alias du önskar använda. På detta sätt skickas barnets verifikationskod till din epost.