Jag har skapat ett föräldrakonto. Hur kopplar jag ihop med ett barn?
Jag har skapat ett föräldrakonto. Hur kopplar jag ihop med ett barn?
Elin Westerberg avatar
Skrivet av Elin Westerberg
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur man kopplar ihop med ett barn som inte redan har ett användarkonto i Gimi:

1. Gå till startsidan och klicka på knappen "Lägg till barn".

2. Välj "Skapa ett konto åt mitt barn".

3. Ange ditt barns namn.

4. Ange ditt barns ålder.

5. Bjud in ditt barn via SMS eller e-post. Detta kommer att vara ditt barns inloggningsuppgifter till Gimi-appen.

När du har slutfört stegen ovan kommer en inbjudningslänk att skickas till ditt barns telefonnummer eller e-postadress. Ditt barn bör installera Gimi-appen med den här länken och sedan logga in med samma e-postadress eller telefonnummer som du bjöd in dem med.

Hur man kopplar ihop med ett barn som har ett användarkonto i Gimi:

1. Gå till startsidan och klicka på knappen "Lägg till barn".

2. Välj "Mitt barn har redan ett konto"

3. Koppla ihop genom SMS, e-post eller QR-kod. Välj SMS om ditt barn har skapat sitt användarkonto med telefonnummer och e-post om ditt barn har skapat sitt användarkonto med en mailadress. Vi rekommenderar QR-kod om ni sitter bredvid varandra!