Funktioner
Demokonto
Var kommer pengarna i Demokontot ifrån?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Beloppet i demokontot är inte riktiga pengar. Den visar hur mycket föräldrar är "skyldiga" sina barn i form av icke utbetalda vecko- eller månadspengar. Om appen inte är kopplad till ett kort eller bankkonto, så läggs vecko/månadspengen automatiskt in i demokontot varje vecka/månad, vilket innebär att "skulden" ökar kontinuerligt.

Du som förälder är banken! Du kan antingen betala ut pengarna kontant, eller så betalar du när barnet vill köpa något, och gör motsvarande avdrag från demokontot.

Om ni vill öka eller minska beloppet i demokontot kan föräldern göra detta från sitt användarkonto i Gimi-appen. Föräldrar kan lägga till eller dra av så mycket man vill från demokontot. Barn kan bara dra av från demokontot och inte lägga till.