Hantera användarkonto & logga in
Mitt barn kan inte logga in, vad gör jag?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Som förälder kan du hjälpa ditt barn logga in. Detta kan vara aktuellt om barnet loggats ut och inte lyckas komma in på kontot igen.

I din föräldraapp går du till:

1. Inställningar

2. Mina barn

3. Välj barnet det gäller

4. Användarinställningar

5. Här kan du lägga till barnets telefonnummer eller e-postadress

Nu kan ditt barn logga in på det här kontot, med telefonnumret eller e-post adressen du angav. Se till att inte lägga till samma e-postadress eller telefonnummer som du som förälder har registrerat på ditt användarkonto i Gimi! Du kan bara använda uppgifter som inte redan används av någon användarkonto i Gimi.