Hantera användarkonto & logga in
Jag loggade in men all historik är borta! Hur gör jag för att få tillbaka mitt konto?
Jag loggade in men all historik är borta! Hur gör jag för att få tillbaka mitt konto?
Elin Westerberg avatar
Skrivet av Elin Westerberg
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du loggat in och upplever att all data är borta (kopplingar till barn och föräldrar, historik över veckopeng och så vidare) så har du mest sannolikt skapat ett nytt konto. Ditt gamla konto finns mest sannolikt kvar men är då registrerat på ett annat telefonnummer eller en annan mejladress.

Gör så här:

1. Försök logga in med andra troliga mejladresser eller telefonnummer.

2. Om det är ett barnkonto du försöker komma in på, kan du se barnets inloggningsuppgifter via inställningsmenyn.

Om du på egen hand inte lyckas komma in på ditt konto kan du vända dig till vår support för hjälp att komma in på ditt konto igen. Maila till [email protected].