Hantera användarkonto & logga in
Hur ändrar jag telefonnummer/e-post?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Föräldrar:

• Gå till “Inställningar” → “Om mig”. Du kan där ändra ditt namn, din e-post och ditt telefonnummer.

• Har du inte längre tillgång till dina inloggningsuppgifter? Skriv till oss på [email protected] så hjälper våra kundtjänstmedarbetare dig!

Barn:

• Om du är förälder och vill ändra barnets inlogningsuppgifter så går du till "Inställningar" → "Mina barn" → (Barnet du vill ändra) → "Användarinställningar"

• Om du är inloggad på ett barnkonto trycker du på skiftnyckeln uppe i högra hörnet i huvudmenyn. Tryck sedan på "Om mig".