Vanligaste frågorna
Jag har problem att koppla mitt barns bankkonto. Vad ska jag göra?
Jag har problem att koppla mitt barns bankkonto. Vad ska jag göra?
Elin Westerberg avatar
Skrivet av Elin Westerberg
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det finns olika anledningar till att du inte kan koppla ditt barns bankkonto. Nedan har vi listat de vanligaste problemen som kan uppstå:

• Tillåter din bank möjligheten att koppla barn- och ungdomskonton? Du kan i dagsläget koppla barn- och ungdomskonton från Danske Bank, Handelsbanken, ICA-banken och Nordea.

• Försöker du ansluta ett sparkonto? De flesta banker tillåter tyvärr inte detta.

• Gick någonting fel i kopplingen till banken? Ibland kan det ske ett tekniskt problem i kopplingen. Då behöver du autentisera dig på nytt till banken för att kontot ska dyka upp. Ta bort kopplingen till banken genom att gå till "Inställningar" > "Koppla barnets bankkonto" och radera sedan kopplingen till banken längst ner på sidan (eller tryck på den röda papperskorgen bredvid ett barn om du redan kopplat fel konto). Starta om appen och försök igen.

• Har du redan kopplat ett av dina barns bankkonton men har problem med att koppla kontot för ditt andra barn? Se till så att barnen har konton i samma bank, vi kan dessvärre inte erbjuda kopplingar till flera olika banker i dagsläget.

Om du kontrollerat ovan och fortfarande inte kan koppla barnets bankkonto, vänligen kontakta vår kundsupport via chatten i appen eller skicka ett e-postmeddelande till [email protected].