Bankrekening
Meekijken op de rekening
Het saldo wordt niet geüpdate, of wordt niet goed weergegeven. Hoe komt dit?
Het saldo wordt niet geüpdate, of wordt niet goed weergegeven. Hoe komt dit?

Waarom wordt het saldo niet goed weergegeven?

Elin Westerberg avatar
Geschreven door Elin Westerberg
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het synchroniseren van de saldi, zou voor de meeste banken automatisch moeten gaan. Het kan voor sommige banken zo zijn, dat je de balans handmatig moet updaten door naar beneden te swipen in het transactieoverzicht in de app.

Mocht dit niet werken, moet je alle verbonden rekeningen van je kinderen even opnieuw koppelen. Klik in Instellingen > Bankrekening koppelen, op de rode prullenbakjes naast de rekeningen om de connecties te verbreken.

Na het opnieuw instellen, zouden de bedragen allemaal overeen moeten komen.

Neem contact op met de klantenservice als het probleem aanhoudt.