Meest voorkomende vragen
Ik ervaar problemen met het koppelen van de rekening van mijn kind, wat gaat er mis?
Ik ervaar problemen met het koppelen van de rekening van mijn kind, wat gaat er mis?
Elin Westerberg avatar
Geschreven door Elin Westerberg
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u de bankrekening van uw kind niet kunt koppelen. Hieronder sommen we enkele van de meest voorkomende problemen op:

• Ondersteunt uw bank het koppelen van jeugdrekeningen?

U kunt hier de lijst met banken bekijken die accounts ondersteunen die aan Gimi gekoppeld kunnen worden.

• Probeert u een spaarrekening aan te sluiten?

De meeste banken ondersteunen dit helaas niet.

• Is er iets misgegaan in de verbinding met de bank?

Dan moet u zich mogelijk opnieuw verifiëren bij de bank om de rekening in de lijst te laten verschijnen. Verwijder de koppeling met de bank door naar "Instellingen" > "Bankrekening koppelen" te gaan en vervolgens onderaan de pagina de koppeling met de bank te verwijderen (of druk op de rode prullenbak naast de rekening van je kind als je de verkeerde rekening hebt gekoppeld ). Start de app opnieuw en probeer het opnieuw.

• Heb je de bankrekening van een van je kinderen al gekoppeld, maar heb je problemen met het koppelen van de rekening van je tweede kind?

Zorg ervoor dat uw kinderen bankrekeningen hebben bij dezelfde bank, aangezien we geen koppelingen met verschillende banken ondersteunen.

• Zie je alleen je eigen rekening of een andere rekening?

• Maak verbinding met de rekening die je wel te zien krijgt

• Verbreek de verbinding met die rekening door op het rode prullenbakje naast de gekoppelde rekening te klikken. Die kun je vinden bij Instellingen > Bankrekening koppelen.

• Voordat je opnieuw begint met dingen in te stellen, zorg dat je de app helemaal afsluit. Dus niet alleen uit de app gaan, maar echt afsluiten.

• Begin het proces met koppelen opnieuw! Als het goed is zou de rekening van je kind zichtbaar moeten zijn.

• Kan het zijn dat je bij het verifiëren van de bankrekeningen alleen de rekening van één kind aangevinkt hebt?

Als je bij het koppelen van je eerste kind niet gelijk toestemming geeft voor alle rekeningen die je uiteindelijk wilt kunnen koppelen, blijven die rekeningen onzichtbaar (dit geldt voor Rabobank, ING, SNS). Wat je in dit geval kunt doen is de rekening die je al wel had gekoppeld ontkoppelen. Doe dit door op het rode prullenbakje naast de gekoppelde rekening te klikken. Die kun je vinden bij Instellingen > Bankrekening koppelen. Vervolgens begin je het verificatieproces opnieuw, en bij het selecteren van de bankrekening die je wilt kunnen koppelen, selecteer je dus de rekeningen van alle kinderen!

Als je de bankrekening van je kind nog steeds niet kunt koppelen, neem dan contact op met onze klantenservice via de chat of stuur een e-mail naar [email protected].