Ingen fara! Du behöver dock börja om med registreringen från början. Se till att radera ditt nuvarande konto innan du skapar ett nytt.
Så här gör du:
Gå till Inställningar
Välj Om mig
Tryck på Radera användarkonto längst ner på sidan.
Vänta ungefär en timme innan du skapar ditt nya konto. Det tar cirka en timme för våra system att uppdatera informationen. Skapa sedan ett nytt användarkonto för att börja om.
