Funktioner
Demokonto
Jag vill ta ut pengarna ur Demokontot. Hur gör jag?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Demokontot är ett fiktivt konto, och beloppet som visas där är inte riktiga pengar. Det reflekterar hur mycket vecko- eller månadspengar som ännu inte betalats ut av föräldern till barnet. Därför går det inte att få beloppet utbetalt.

Om du är ett barn kan du prata med dina föräldrar om hur du på bästa sätt får pengarna utbetalda från demokontot. Kanske kan du få dem i kontanter, eller så betalar dina föräldrar för det du ska köpa, och drar sedan av motsvarande belopp från demokontot.