Vecko- och månadspeng
Hur betalas vecko- eller månadspengarna ut till barnet?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Detta beror på hur du använder appen.

Kopplat bankkonto

Om du har ett anslutet bankkonto blir du antingen ombedd att utföra en överföring i appen till bankkontot. Om din bank bara ger Gimi-appen visningsbehörighet men inte transaktionsbehörighet, kan du manuellt utföra en överföring via din valda bankapplikation och sedan markera betalningen som genomförd i Gimi-appen.

Demokonto

Om du använder Gimi-appen enbart med demokontot, kommer den totala summan att läggas till demokontot automatiskt på vecko- eller månadspengsdagen. Observera att eftersom beloppet i demokontot inte är riktiga pengar, betyder detta att bara den fiktiva summan i demokontot ökar. Du behöver fortfarande ordna ett sätt för ditt barn att kunna använda den totala summan som är tillgänglig för dem, som visas i demokontot. När barnet vill köpa något betalar du som förälder och gör motsvarande avdrag från spargrisen.

Gimi-kortet

Om du är en Gimi Master-användare kommer du att bli ombedd att överföra den totala ersättningsbeloppet till Gimi-kortet på eller efter datum. Du kan också välja att hoppa över en vecko- eller månadspeng om så önskas.