Valvet
Hur flyttar jag över pengar till valvet?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Valvet fungerar som ett filter på barnets demokonto eller bankkonto. Egentligen är det samma pengar som ligger inne på kontot sen tidigare, men valvet gör det tydligare hur mycket barnet kan köpa för och hur mycket de vill spara.

För att flytta över pengarna så klickar man på valvet inne på barnets telefon. Där inne (se nedan bild) så kan man antingen skriva in beloppet som ska sparas eller dra det till rätt summa. När man har sparat så syns pengarna uppdelade i kontot och valvet på startsidan.