Hur kopplar jag ett barn-/ungdomskonto från Nordea?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att koppla barn-/ungdomskonton från Nordea så krävs ett annorlunda tillvägagångssätt jämfört med andra banker.

1. Gå in som vanligt i Gimi appen, antingen via widgeten för bankkonto eller inställningar för att koppla bankkonto.

2. Välj Nordea och legitimera dig med Bank-ID. Där kommer du få upp ett fält med texten "Select customer to continue with".

3. Öppna din Nordea app och logga in.

4. Gå till Profil och klicka på Byt avtal.

5. Där dyker det upp ett nummer under barnets namn. Detta nummer skriver du in i Gimi appen på fältet "Select customer to continue with".

6. Då kommer barnets konto dyka upp och du kan koppla det till Gimi appen.

Har ni ändå problem att koppla barnets bankkonto? Läs gärna den här hjälp-artikeln.