Administrer brukerkontoene & logg inn
Jeg logget på, men all historikk er borte! Hvordan får jeg tilbake kontoen min?
Jeg logget på, men all historikk er borte! Hvordan får jeg tilbake kontoen min?
Elin Westerberg avatar
Skrevet av Elin Westerberg
Oppdatert over en uke siden

Hvis du har logget inn og føler at all data er borte (forbindelser til barn og foreldre, historie med ukepenger og så videre), har du mest sannsynlig opprettet en ny konto. Den gamle kontoen din eksisterer sannsynligvis fortsatt, men er da registrert på et annet telefonnummer eller e-postadresse.

Gjør dette:

1. Prøv å logge på med andre sannsynlige e-postadresser eller telefonnumre.

2. Hvis det er et barns konto du prøver å få tilgang til, kan du se barnets påloggingsdetaljer via innstillingsmenyen.

Hvis du ikke klarer å logge på kontoen din på egenhånd, kan du kontakte vår kundestøtte for å få hjelp til å logge på kontoen din igjen.