De vanligste spørsmålene
Jeg har problemer med å koble til barnets bankkonto. Hva kan jeg gjøre?
Jeg har problemer med å koble til barnets bankkonto. Hva kan jeg gjøre?
Elin Westerberg avatar
Skrevet av Elin Westerberg
Oppdatert over en uke siden

Det kan være mange grunner til at du ikke kan koble til barnets bankkonto. Nedenfor har vi listet opp noen av de vanligste problemene som kan forårsake problemer:

• Støtter banken din tilkobling av ungdomskontoer? Du kan se listen over banker som støtter kontoer som kobles til Gimi her.

• Prøver du å koble til en sparekonto? De fleste banker støtter dessverre ikke dette.

• Er barnets bankkonto nylig opprettet? Da må du kanskje autentisere deg til banken på nytt for at kontoen skal vises i listen. Slett koblingen til banken ved å gå til "Innstilling" > "Koble til barnets bankkonto" og deretter slette koblingen til banken nederst på siden (eller trykk på den røde søppelbøtta ved siden av et barn hvis du koblet til feil konto ). Start appen på nytt og prøv igjen.

• Har du allerede koblet til bankkontoen til et av barna dine, men har problemer med å koble til kontoen til ditt andre barn? Sørg for at barna dine har bankkonto i samme bank da vi ikke støtter tilknytning til flere ulike banker.

Hvis du fortsatt ikke kan koble til barnets bankkonto, vennligst kontakt vår kundestøtte via chatten eller send en e-post til [email protected].