Administrer brukerkontoene & logg inn
Barnet mitt kan ikke logge inn, hva gjør jeg?
Oppdatert over en uke siden

Som forelder kan du hjelpe barnet ditt med å logge på. Dette kan være aktuelt dersom barnet er logget ut og ikke klarer å komme inn på kontoen igjen.

I foreldreappen din går du til:

• Innstillinger

• Mine barn

• Velg barnet det gjelder

• Brukerinstillinger

Her kan du legge til barnets telefonnummer eller e-postadresse. Pass på at du ikke legger til samme e-postadresse eller telefonnummer som du som forelder har registrert i din Gimi-brukerkonto!

Barnet ditt kan nå logge på denne kontoen ved å bruke telefonnummeret eller e-postadressen du oppga.