Vad är Gimi Pro? Och hur mycket kostar det?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gimi Pro är ett abonnemang som föräldrar kan köpa för att uppgradera sitt barns Gimi-app med roliga och pedagogiska funktioner. När du uppgraderar får du alltid en månads gratis provperiod och du kan avbryta när som helst. För våra aktuella priser besök vår hemsida.

Följande funktioner ingår i Gimi Pro:

Anslut ett bankkonto*

Håll koll på ditt barns saldo och transaktioner på samma plats som du hanterar veckopengen. Vi kategoriserar alla deras transaktioner och du får en utgiftsöversikt varje vecka.

Sparmål

Att lära sig spara är en lärdom för livet, och att visualisera ett sparmål och klättra på målkartan gör allt enklare. Vår forskning visar att barn som sparar till något hanterar sina pengar bättre, vilket gör detta till en av de viktigaste funktionerna i Gimi-appen.

Lektioner i privatekonomi

Ge ditt barn tillgång till 40+ roliga lektioner och utmaningar om personlig ekonomi. Funktionen är utvecklad av experter inom didaktik och innehåller alla grunder som ditt barn behöver för att få bättre känsla för pengar.

Familje-sysslor

Bygg starka ekonomiska vanor med 16+ övningar som du kan ta in i din familjs vardag. Att organisera en garageförsäljning och budgetera för en familjeresa är två av många saker du kan träna med ditt barn!

Sparbonus

Uppmuntra ditt barn att spara pengar genom att lägga till en sparbonus. Bonusen kommer att betalas ut tillsammans med bidraget och beräknas som en % av sparbeloppet.

*Följande banker stöds:

Sverige: Handelsbanken, DanskeBank och Ica Banken.

Nederländerna: ABN AMRO, ING, Rabobank och SNS Bank.

Norge: DNB, Sparebank1, Sbanken, Danske Bank och Handelsbanken

​Mer information