Det första steget - sätt upp Widgets
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du har skapat ditt och ditt barns konto så behöver du via förälder appen sätta upp de widgets som ni vill använda. På startsidan "Barn" klickar du på knappen "+ Lägg till widget". De Widgets du kan lägga till är:

• Bankkonto 👑

• Demokonto

• Vecko-/månadspeng

• Sysslor

• Lärande

• Sparmål 👑

• Statistik 👑

• Familjeuppdrag 👑

👑 = För dessa behövs en Gimi Pro prenumeration

Widgets är det som styr innehållet i både din och ditt barns app. För att t.ex. kunna sätta upp en vecko-/månadspeng behövs widgeten för det. När du har lagt till widgeten kan du sen klicka på widgeten på startskärmen och ställa in hur du vill ha vecko-/månadspengen.

Vissa Widgets som t.ex. Familjeuppdrag och Sysslor använder man kontinuerligt för att agera i appen.

Det går att lägga till fler widgets i efterhand, däremot går det inte att ta bort de widgets som har blivit tillagda.