Meest voorkomende vragen
Ik heb een account aangemaakt. Hoe maak ik verbinding met iemand?
Ik heb een account aangemaakt. Hoe maak ik verbinding met iemand?
Elin Westerberg avatar
Geschreven door Elin Westerberg
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het doel van Gimi is dat kinderen leren omgaan met geld. Om te leren moet je oefenen, bij voorkeur samen met je ouders. In de Gimi-app kunnen kinderen onder andere spaardoelen aanmaken, klusjes doen en lessen volgen op het gebied van persoonlijke geldzaken. Ouders kunnen het wekelijkse of maandelijkse zakgeld inplannen, klusjes kunnen uitdelen en tips krijgen voor leerzame activiteiten voor hun kinderen. Daarom hebben ouders en kinderen hun eigen gebruikersaccounts in de app, en is het noodzakelijk om die accounts met elkaar te verbinden.

Hoe ouders verbinding maken met kinderen:

Voor het doeleinde van deze gids zullen we uitleggen hoe u een kind kunt uitnodigen dat geen bestaand gebruikersaccount heeft in de Gimi-app.

1. Ga naar het startscherm en klik op de knop "Kind toevoegen".

2. Kies "Maak een account aan voor mijn kind". (Als uw kind de app al heeft geïnstalleerd en een eigen account heeft aangemaakt, kiest u voor "Mijn kind heeft al een account".)

3. Vul de naam van uw kind in.

4. Vul de leeftijd van uw kind in.

5. Nodig uw kind uit via SMS of e-mail. Dit zijn tevens de inloggegevens van uw kind voor de Gimi-app. Als uw kind geen telefoonnummer of e-mailadres heeft, lees dan hier:

Nadat u de bovenstaande stappen heeft voltooid, wordt er een downloadlink verzonden naar het telefoonnummer of e-mailadres van uw kind. Uw kind moet de Gimi-app installeren via deze link en zich vervolgens aanmelden met hetzelfde e-mailadres of telefoonnummer waarmee u het hebt uitgenodigd.

Hoe kinderen verbinding maken met ouders:

1. Ga naar het startscherm en klik op de knop "Een ouder uitnodigen".

2. Nodig je ouder uit. U kunt SMS, e-mail of QR-code selecteren

3. Er wordt een downloadlink naar het telefoonnummer of e-mailadres van je ouder gestuurd.