Beginnen
De eerste stap - Widgets toevoegen
Felicia Hansback avatar
Geschreven door Felicia Hansback
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nadat je zowel jouw account als dat van je kind hebt aangemaakt, stel je de widgets in die je wilt gebruiken. Dit doe je in de ouderapp. Op de startpagina van “Kinderen” klik je op de knop “+ Widget toevoegen”. De widgets die je kunt toevoegen zijn:

• Bankrekening 👑

• Demo-account

• Wekelijks/maandelijks zakgeld

• Klusjes

• Leren over geld

• Spaardoel 👑

• Statistieken 👑

• Familiemissie 👑

= Hiervoor heb je een Gimi Pro-abonnement nodig

Widgets bepalen de inhoud van zowel jouw app als die van je kind. Bijvoorbeeld: als je het wekelijkse/maandelijkse zakgeld wilt instellen, moet je beginnen met het toevoegen van de zakgeldwidget. Nadat je de widget hebt toegevoegd, kun je vervolgens op het startscherm op de widget klikken en instellen hoe je her zakgeld wilt uitbetalen.

Sommige Widgets zoals Familiemissies en Klusjes worden continu gebruikt om in de app te handelen.

Het is mogelijk om achteraf meer widgets toe te voegen, maar het is niet mogelijk om de toegevoegde widgets te verwijderen.