Beheer uw gebruikersaccounts
Mijn kind kan niet inloggen, hoe lossen we dit op?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als ouder kun je je kind helpen om in te loggen. Dit kan relevant zijn als je kind is uitgelogd en het niet voor elkaar krijgt opnieuw in te loggen.

Ga in de app naar:

1. Instellingen

2. Mijn kinderen

3. Selecteer kind

4. Algemene instellingen

5. Hier kun je het telefoonnummer of e-mailadres van je kind toevoegen

Nu kan je kind inloggen in dit account, door het e-mailadres of telefoonnummer te gebruiken die je hebt toegevoegd. Zorg ervoor dat het niet hetzelfde e-mailadres of telefoonnummer is als waar een ouder mee geregistreerd in Gimi! Je kunt alleen gegevens gebruiken die niet door een ander Gimi account worden gebruikt.