Als je je gebruikersaccount verwijdert, worden al je persoonlijke gegevens verwijderd. Let op: je gebruikersgegevens worden niet verwijderd als je de app verwijdert. Je moet je gebruikersaccount rechtstreeks in de app verwijderen.
Als je een gratis gebruiker bent, kun je dit zelf doen via het menu Instellingen. Ga naar Over mij en tik onderaan de pagina op "Gebruikersaccount verwijderen".
Als je hulp nodig hebt bij het verwijderen van je gebruikersaccount, neem dan gerust contact met ons op via de chat in de app of via [email protected]. We helpen je graag!
