Beheer uw gebruikersaccounts
Ik ben ingelogd, maar alle data is weg! Hoe krijg ik mijn account terug?
Ik ben ingelogd, maar alle data is weg! Hoe krijg ik mijn account terug?

Data informatie saldo weg. Account terugkrijgen resetten?

Elin Westerberg avatar
Geschreven door Elin Westerberg
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je bent ingelogd, en alle data lijkt verdwenen te zijn (connecties tussen ouders en kinderen, geschiedenis van het zakgeld etc.), heb je hoogstwaarschijnlijk een nieuw account gecreëerd. Je oude account bestaat mogelijk nog wel, maar die staat dan geregistreerd met een ander telefoonnummer of e-mailadres.

Om dit op te lossen, neem de volgende stappen:

1. Probeer met ieder ander mogelijk telefoonnummer of e-mailadres in te loggen.

2. Als het een kinderaccount is waar je toegang tot probeert te krijgen, kun je de inloggegevens van het kind zien bij de Instellingen van het ouderaccount.

Als het niet mogelijk blijkt om in te loggen op je eigen account, neem dan contact op met de klantenservice om hulp te krijgen.