Beheer uw gebruikersaccounts
Hoe verander ik het telefoonnummer of e-mailadres in mijn account?
Hoe verander ik het telefoonnummer of e-mailadres in mijn account?

Veranderen telefoon of email

Elin Westerberg avatar
Geschreven door Elin Westerberg
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je als ouder je inloggegevens wilt veranderen, ga naar "Instellingen" → "Over mij."

Daar kun je je naam, je e-mailadres en je telefoonnummer wijzigen.

Als je een ouder bent en je wilt de inloggegevens van je kind veranderen, ga naar "Instellingen" → "Mijn kinderen" → Selecteer betreffende kind > "Algemeen."

Als je ingelogd bent op een kinderaccount, ga naar "Profiel" en klik op het gereedschap in de rechterbovenhoek van het scherm. Klik daarna op "Over mij."