Koble bankkonto
Legg til en bankkonto
Hvordan fungerer tilkoblingen av bankkontoen?
Oppdatert over en uke siden

Når du kobler en bankkonto til Gimi-appen, vil du og barnet ditt kunne se saldoen samt transaksjonene knyttet til den kontoen inne i Gimi-appen. Alle Gimi-funksjoner som uke/månadspengene og utbetalinger, mål og bonusutbetalinger vil bli koblet til og brukt med bankkontoen. Det betyr for eksempel at du blir bedt om å betale ut ukepengene til bankkontoen.

Vår design og intensjon er at bankkontoen du kobler til åpnes i barnets navn og har et betalingskort knyttet til seg. På denne måten får du og barnet ditt et ungdomsvennlig miljø hvor dere både kan spore utbetalinger, planlegge ukepenger, følge opp mål og utføre oppdrag/oppgaver.

Siden du som forelder vil se alt som skjer på kontoen, må du ha autorisasjon for å få tilgang til barnets konto gjennom barnets bank. Det betyr vanligvis at du kan se kontoen når du gjør en sikker pålogging med dine egne detaljer via bankens egne systemer eller apper.

Når du kobler til et barns konto, bør du bruke din egen påloggingsinformasjon og din egen sikker inloggning, selv om barnet ditt har tilgang til sitt eget sikre påloggingssystem. Bruk Gimi-appen for å opprette forbindelsen. Du må være logget inn på din foreldrekonto i Gimi.

Vær oppmerksom på at noen banker ikke tillater koblinger til bestemte typer kontoer, inkludert visse sparekontoer og visse typer ungdomskontoer. Hvis kontoen du prøver å koble til ikke vises, må du sørge for at du har tilgang til den bankkontoen via din vanlige bankapplikasjon. I så fall, vennligst kontakt vår kundestøtte for videre undersøkelse.