Opprett kontoer og kom i gang
Barnet mitt har ingen telefon eller e-post, hvordan kan vi løse det?
Barnet mitt har ingen telefon eller e-post, hvordan kan vi løse det?
Felicia Hansback avatar
Skrevet av Felicia Hansback
Oppdatert over en uke siden

For å komme i gang med Gimi trenger barnet ditt en personlig kontopålogging. For sikkerhets skyld må vi sende en unik kode til enten deres e-post eller telefon for å bekrefte identiteten deres under pålogging.

Slik kan du hjelpe barnet ditt i gang med Gimi.

Ordne med en e-post for barnet ditt:

Denne prosessen tar ikke lang tid. Du kan registrere deg for en ny e-post med ulike e-postleverandører. Vi foreslår at du bruker Google Gmail.

Lån av et familiemedlem:

Bruk et telefonnummer eller en e-post som tilhører et familiemedlem som ikke bruker Gimi. Eller en ekstra e-post du som forelder har. Den unike påloggingskoden vil bli sendt dit.

Del din egen e-post med barnet ditt:

Hvis du vil at barnet ditt skal bruke e-posten din for å få tilgang til Gimi, kan du opprette et alias spesielt for dem.

Slik gjør du: Når du skriver inn e-postadressen, begynner du med din egen. Etter kallenavnet ditt, men før @, sett inn et '+'-tegn, og inkorporer deretter aliaset du foretrekker for barnet ditt. Dette gjør at all barne-e-post fra Gimi blir sendt til innboksen din. [email protected]