Koble bankkonto
Bruk Gimi med en bankkonto
Saldoen vises ikke riktig/oppdateres ikke i Gimi-appen. Hvorfor?
Saldoen vises ikke riktig/oppdateres ikke i Gimi-appen. Hvorfor?
Elin Westerberg avatar
Skrevet av Elin Westerberg
Oppdatert over en uke siden

Synkroniseringen skal fungere automatisk for de fleste banker. Det kan imidlertid hende du må synkronisere saldoene manuelt ved å sveipe ned i transaksjonsrapportvisningen i appen.

Hvis dette ikke fungerer, kan du også prøve å koble fra bankkontoen og legge den til på nytt. For å gjøre dette, gå til Innstillinger → Koble til barnets bankkonto og klikk på den lille røde søppelbøtta ved siden av kontoen.

Hvis problemet vedvarer, kontakt supportteamet vårt.