Opprett kontoer og kom i gang
Behøver barn sin egen telefon før og bruk Gimi?
Oppdatert over en uke siden

Nei, barna trenger ikke sin egen telefon. Men for at barnet skal kunne se informasjonen i sin egen app, for eksempel om sine oppgaver og ukepengene, må barnet ha tilgang til en enhet der appen kan installeres. Det kan være en iPad eller en telefon uten tilkoblet abonnement. Barnet må også være registrert med e-post eller telefonnummer for å kunne logge inn.

For at barn skal kunne lære om penger, må de øve, gjerne sammen med foreldrene. I Gimi-appen kan barn for eksempel lage sparemål, gjennomføre oppgaver og gjøre leksjoner om temaet privatøkonomi, mens foreldrene for eksempel kan planlegge ukentlige eller månedlige penger, utstede oppgaver og få tips om pedagogiske aktiviteter til gjøre med barna sine.