Det er ikke noget problem! Du skal dog starte registreringen forfra. Sørg for at slette din nuværende konto, inden du opretter en ny.
Sådan gør du:
Gå til Indstillinger.
Vælg Om mig.
Tryk på Slet brugerkonto nederst på siden.
Vent cirka en time, før du opretter din nye konto. Det tager omkring en time, før vores systemer har opdateret oplysningerne. Derefter kan du oprette en ny brugerkonto og starte forfra.
