Om du raderar ditt användarkonto kommer alla dina personuppgifter att raderas. Observera att om du avinstallerar appen raderas inte dina användaruppgifter. Du behöver radera ditt användarkonto direkt i appen.
Om du är gratisanvändare kan du göra detta själv via menyn Inställningar. Gå till Om mig och tryck på "Radera användarkonto" längst ner på sidan.
Om du behöver hjälp med att radera ditt användarkonto är du välkommen att kontakta oss via chatten i appen eller på [email protected], så hjälper vi dig gärna!
