Hur avslutar jag min prenumeration?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du själv har köpt en prenumeration kan du säga upp den när som helst. Detta görs via din prenumerationshanteringssida i antingen App Store eller Google Play Store. Observera att prenumerationen hanteras av Apple och Google, och att vi inte kan säga upp prenumerationen åt dig.

Om du inte kan hitta prenumerationen på prenumerationssidan, tänk på att du kan ha varit inloggad på ett annat apple id eller Google Play store konto när du köpte prenumerationen.

Om du behöver mer hjälp, vänligen kontakta oss via chatten i appen eller genom att maila oss på [email protected].