Zakgeld toevoegen
Felicia Hansback avatar
Geschreven door Felicia Hansback
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om zakgeld aan de app toe te voegen, moet je beginnen met het toevoegen van de zakgeldwidget. Je kunt hier meer lezen over widgets en hoe je ze kunt toevoegen: https://help.gimi.com/nl/articles/108464-de-eerste-stap-widgets-toevoegen

Nadat je de widget hebt toegevoegd, kun je het zakgeld instellen door op de zakgeldwidget te klikken. Je bepaalt zelf wanneer, hoe vaak en hoeveel het zakgeld wordt uitbetaald.

Je kunt het zakgeld op elk gewenst moment wijzigen door op de widget te klikken.
Als je Gimi Pro hebt, kun je ook een bonus toevoegen aan de vergoeding.