Hvis du sletter brukerkontoen din, blir alle personopplysningene dine slettet. Vær oppmerksom på at brukeropplysningene dine ikke blir slettet hvis du avinstallerer appen. Du må slette brukerkontoen din direkte i appen.
Hvis du er gratisbruker, kan du gjøre dette selv via menyen Innstillinger. Gå til Om meg og trykk på "Slett brukerkonto" nederst på siden.
Hvis du trenger hjelp med å slette brukerkontoen din, er du velkommen til å kontakte oss via chatten i appen eller på [email protected], så hjelper vi deg gjerne!
