Administrer brukerkontoene & logg inn
Hvordan sletter jeg personopplysningene mine?
Oppdatert over en uke siden

Hvis du sletter brukerkontoen din, vil alle dine personlige data bli slettet. Det er ikke nok å avinstallere appen, men du må slette brukerkontoen inne i appen. Hvis du har en gratis konto, kan du gjøre dette manuelt inne i appen ved å gå til innstillinger.

Har du ett betalt abonnement? Kontakt oss via chatten i appen eller på [email protected], så hjelper vi deg med å slette kontoen din og dataene dine.