Hvis du sletter din brugerkonto, bliver alle dine personlige oplysninger slettet. Bemærk, at dine brugeroplysninger ikke bliver slettet, hvis du afinstallerer appen. Du skal slette din brugerkonto direkte i appen.
Hvis du er gratisbruger, kan du selv gøre dette via menuen Indstillinger. Gå til Om mig, og tryk på "Slet brugerkonto" nederst på siden.
Hvis du har brug for hjælp til at slette din brugerkonto, er du velkommen til at kontakte os via chatten i appen eller på [email protected], så hjælper vi dig gerne!
