Gimi-kortet & Valvet (Endast tillgängligt i Sverige)
Hur får jag tillbaka kvarvarande saldo på Gimi-kortet och i Valvet?
Hur får jag tillbaka kvarvarande saldo på Gimi-kortet och i Valvet?
Felicia Hansback avatar
Skrivet av Felicia Hansback
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vänligen kontakta vår support genom chatten i appen, eller genom att maila till [email protected].

Vår support kommer att be dig göra följande steg, så om du vill ligga steget före, följ nedan guide.

Börja med att avsluta prenumerationen via Playstore respektive App Store, beroende på vilken enhet prenumerationen startades på. Du kan gå via Gimi, välj Inställningar -> Gimi Master -> Avsluta, så flyttas du vidare till plattformen där prenumerationen existerar.

Vi följer ett regelverk vilket innebär att vi måste säkerställa att pengarna kommer till rätt kontohavare, och behöver därför en skärmbild från din internetbank som visar ditt namn tillsammans med kontot dit pengarna ska skickas. Vi behöver tydligt kunna se följande uppgifter på en och samma bild:

• Namn

• Efternamn

• Kontonummer

• IBAN

• BIC

Du kan bifoga skärmbilden i mejlet/chatten. När du har fått svar av oss så dröjer det ca 5 arbetsdagar för pengarna att komma in på ditt konto.

Lägg också märke till att det endast är föräldern som står på prenumerationen som vi kan genomföra transaktionen till samt att kortet avaktiveras vid återbetalning av kvarvarande saldo.