Functies
Zakgeld
Hoe pas ik de dag voor het zakgeld aan?

Hoe pas ik de uitbetalingsdag van het zakgeld aan?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ouders kunnen kiezen tussen wekelijks of maandelijks zakgeld, en ze kunnen een dag kiezen waarop dit wordt uitbetaald. De laatste dag van de maand die je kan selecteren voor het zakgeld is de 28e. Dit komt omdat niet alle maanden dezelfde lengte hebben.
Om de uitbetalingsdag van het zakgeld aan te passen, ga naar:

1. Instellingen

2. Mijn kinderen

3. Selecteer kind

4. Zakgeld

5. Frequentie

Let op, dat wanneer je de uitbetalingsdag wijzigt, kan de huidige zakgeld periode worden gereset.