Functies
Spaarvarken
Ik heb een bankrekening gekoppeld. Waar is het spaarvarken heen gegaan?
Ik heb een bankrekening gekoppeld. Waar is het spaarvarken heen gegaan?

Waar is het spaarvarken na het toevoegen van een bankrekening?

Elin Westerberg avatar
Geschreven door Elin Westerberg
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je een bankrekening koppelt, wordt het Spaarvarken vervangen voor de rekening die je aan het account van je kind verbindt. Als je het Spaarvarken parallel aan de bankrekening wilt blijven gebruiken, kun je gaan naar "Instellingen" ➝ "Mijn kinderen" ➝ Selecteer het betreffende kind ➝ "Spaarvarken tonen."

Houd er rekening mee dat het zakgeld wordt overgemaakt naar de bankrekening (via de bank-app van de ouder). De eventuele bonus wordt gebaseerd op het geld op de bankrekening, niet in het Spaarvarken.