Functies
De Kluis
Hoe maak ik geld over naar de Kluis?
Felicia Hansback avatar
Geschreven door Felicia Hansback
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De Kluis werkt als een filter op het demo-account van het kind. Er staat nog steeds hetzelfde bedrag in het account, maar de Kluis maakt het overzichtelijker hoeveel geld het kind kan uitgeven en hoeveel het spaart.

Om geld over te maken, klik je op de Kluis in de kinderversie van de app. Daar (zie onderstaande afbeelding) kun je zowel het bedrag invullen dat gespaard gaat worden, of de slider gebruiken om het bedrag te corrigeren. Wanneer je op opslaan klikt, zie je het gedeelde bedrag in de Kluis en op het Demo-account op de startpagina.