Gimi Pro
Hvordan kansellerer jeg Gimi Pro?
Oppdatert over en uke siden

Hvis du selv har kjøpt et Gimi Pro-abonnement, kan du kansellere det når som helst. Dette gjøres via abonnementsadministrasjonssiden din i enten App Store eller Google Play. Vær oppmerksom på at abonnementet i sin helhet håndteres av Apple og Google, og at vi ikke kan kansellere abonnementet for deg.

Hvis du ikke finner abonnementet oppført på abonnementssiden, vær oppmerksom på at du kan ha vært logget på en annen konto da du først kjøpte abonnementet. Vurderer å prøve alternative kontoer eller bytte butikk. Abonnementsadministrasjonen kan nås online via de respektive butikksidene.