Funksjoner
Hvordan flytter jeg penger til Valvet?
Felicia Hansback avatar
Skrevet av Felicia Hansback
Oppdatert over en uke siden

Valvet fungerer som et filter på barnets demokonto eller bankkonto. Faktisk er det de samme pengene som allerede er på kontoen, men Valvet gjør det tydeligere hvor mye barnet kan bruke og hvor mye de ønsker å spare.

For å flytte pengene klikker du på Valvet på barnets telefon. Inne på Valvet kan du enten skrive inn beløpet som skal spares eller dra det til riktig sum. Når du har spart, vises pengene delt mellom kontoen og Valvet på startsiden.