Opprett kontoer og kom i gang
Det første trinnet - sett opp Widgets
Felicia Hansback avatar
Skrevet av Felicia Hansback
Oppdatert over en uke siden

Når du har opprettet din og barnets konto, må du sette opp widgetene du vil bruke via foreldreappen. På "Barn"-hjemmesiden klikker du på "+ Legg til widget"-knappen. Widgetene du kan legge til er:

• Bankkonto 👑

• Demo konto

• Ukentlig/månedlig godtgjørelse

• Oppgaver

• Læring

• Sparemål 👑

• Statistikk 👑

• Familieoppdrag 👑

👑 = For disse trenger du et Gimi Pro-abonnement

Widgets er det som styrer innholdet i både din og barnets app. For å f.eks. å kunne sette opp uke-/månedspenger, widgeten trengs for det. Når du har lagt til widgeten, kan du deretter klikke på widgeten på startskjermen og angi hvordan du vil ha uke-/månedspenger.

Noen widgets som f.eks Familieoppgaver og gjøremål brukes kontinuerlig for å handle i appen.

Det er mulig å legge til flere widgeter i etterkant, men det er ikke mulig å fjerne widgetene som er lagt til.